OSALLISTU HENGENPIDÄTYKSEN PERUSTEIDEN
BREATH MANUAL - MOBIILISOVELLUKSEN TESTIRYHMÄÄN

Hengenpidätysharjoitusten avulla voit kehittää hengenpidätysaikaasi, kasvattaa hapenottokykyäsi tai lieventää stressitilaa.

 

1. Oletko surffaaja, laitesukeltaja, meloja tai muu vesiurheilija, ja haluat oppia pidättämään hengitystäsi? Harjoitusohjelman tekemällä voit kasvattaa hengenpidätysaikaasi.

 

2. Oletko urheilija, joka on kiinnostunut hapenottokyvyn kasvattamisesta? Ymmärtämällä hengenpidätyksen fysiologian ja osaamalla perusteet, voit lähteä korkean paikan leirille aina halutessasi.

 

3. Haluatko hallita stressitasoasi. Harjoitusohjelma aktivoi vahvasti parasympaattista hermostoasi laukaisten stressiä.

 

Haluatko oppia pidättämään hengitystä? Kehitämme digitaalista koulutuspalvelua, johon etsimme pilottiryhmää. Harjoitusohjelmassamme opit vapaasukeltajien käyttämiä turvallisuutta lisääviä tekniikoita, saat valmiudet harjoitella hengenpidätystä turvallisesti kuivalla  ja opit hengenpidätyksen perusteet.

 

Pilotissa on 15 päivän harjoitteluohjelma, jonka avulla saa ensikosketuksen hengenpidätyksen fysiologiaan ja harjoitteluun. Päivittäinen harjoittelukerta kestää noin 60 minuuttia. 

 

Ohjelma on suunnattu aloittelijoille, mutta myös kokeneemmat hengenpidättäjät ovat kokeneet harjoitusohjelman hyödylliseksi.

 

Pilotin tarkoituksena on kerätä palautetta ja kehittää harjoitusohjelmaa miellyttäväksi.

 

Pilotti on suunniteltu toimimaan ainoastaan puhelimella.

 

Huom! Tämä harjoitusohjelma ei opeta sinulle vapaasukeltamista. Kuka tahansa voi tehdä harjoitusohjelman ja harjoitusohjelman tarkoituksena on kasvattaa hengenpidätyskykyäsi kuivalla maalla. Jotta voit vapaasukeltaa turvallisesti, sinun on ehdottomasti käytävä aina ensin vapaasukelluskurssi.