ke 02. lokak. | Lähtöpaikka Lauttasaari

Keskiviikon sukellus 2.10 klo 16:00

Keskiviikkoisin lähdemme Lauttasaaresta veneellä Helsingin edustalle, Mäntykarin pohjoispuolelle sukeltamaan. Syvyyttä Mäntykarin edustalla on 23 metriä. Kesto noin 3h. Hinta 30 eur. Kaikki sukeltajavakuutuksen ja vähintään AIDA2 tai muun vapaasukelluskoulutuksen käyneet ovat tervetulleita mukaan.
Retki on täynnä.
Keskiviikon sukellus 2.10 klo 16:00

Paikka & aika

02. lokak. 2019 klo 16.00 – 20.00
Lähtöpaikka Lauttasaari, Vattuniemen Puistotie 1, 00210 Helsinki

Tietoa tapahtumasta

Lähtöpaikka

Lähtö tapahtuu Lauttasaaresta, Blue Peter ravintolan vierestä. Jos saavut autolla, ravintolan edessä on 4 h kiekkopaikkoja. Paikalle pääsee myös linja-autolla noin 200 m kokoontumispaikasta. Kokoonnutaan parkkipaikalle ja siirrytään yhdessä veneelle. Saavu paikalle ajoissa. 

Pakataan veneeseen kaikki mukaan tulevat varusteet ja sovitaan ennakkoon sukellusparit ja sukellussyvyydet. Tämän jälkeen on mahdollista pukeutua märkäpukuun suihku- ja saunatiloissa.

Pukeutuminen

Ota mukaan lämmintä vaatetta sukelluspuvun päälle. Lämpimät toppavaatteet ovat hyvät, vaikka ilma olisikin lämmin. Ne on mukava pitää päällä venematkan aikana ennen ja jälkeen sukelluksen. Voit ottaa mukaan myös esim. juomapullon tms. Saat lainaksi myös vedenkestävän pussin esim. puhelimelle ja muille pikkutavaroille. Vaihtovaatteet ja muut tavarat jätetään rantaan lukittuun tilaan.

Pelastusliivit saat paikan päältä.

Retken kesto

Retki kestää noin 3 h. Satamassa on mahdollisuus vaihtaa puku pois ja käydä saunassa.

Välineet

Venematka ajetaan 10 hlö RIB-veneellä, mukaan mahtuu max 8 sukeltajaa. Paikan päällä on poijut, sukellusköydet ja pohjapainot. Yhdellä köydellä on max 4 sukeltajaa kerrallaan. Voit myös halutessasi ottaa mukaan oman poijun, köyden ja painon. Lanyard on pakollinen ja niitä on mahdollista lainata.

Välinevuokraus

Jos tarvitset välineitä vuokralle, ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeella. Vuokralle on mahdollista saada puku, sukat, hanskat, painovyö, maski tai räpylät. Koko setin hinta vuokrattuna yhdelle sukellukselle on 10 eur. 

Maksu

Lasku toimitetaan ilmoittautumislomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Retken hinta 30 eur / sukeltaja.

Tervetuloa mukaan!

Jaa tämä tapahtuma