top of page
Vapaasukelluskokemus jään alla 17.3  klo 10:00 - 17:00
Vapaasukelluskokemus jään alla 17.3  klo 10:00 - 17:00

su 17. maalisk.

|

Heinola

Vapaasukelluskokemus jään alla 17.3 klo 10:00 - 17:00

Vapaasukelluskokemus jään alla tarjoaa upean kokemuksen kaikille seikkailunhaluisille hurjapäille. Et tarvitse aikaisempaa sukelluskokemusta. Jään alla sukeltaminen on elämys, joka yhdistää rohkeuden, keskittymisen ja luonnon kauneuden ainutlaatuisella tavalla. Hinta 520 eur.

Tapahtuma on täynnä.
Katso muita tapahtumia.

Paikka & aika

17. maalisk. 2024 klo 10.00 – 17.00 UTC+2

Heinola, Heinola, Suomi

Tietoa tapahtumasta

VAPAASUKELLUSKOKEILU JÄÄN ALLA

Vapaasukelluskokemus jään alla tarjoaa upean kokemuksen kaikille seikkailunhaluisille hurjapäille. Jään alla sukeltaminen on elämys, joka yhdistää rohkeuden, keskittymisen ja luonnon kauneuden ainutlaatuisella tavalla. Anna lahjaksi itsellesi tai ystävällesi mahdollisuus kokea ainutkertainen jäänalainen seikkailu jännittävällä tavalla jääsukelluksen maailmanennätyksen haltijan, Johanna Nordbladin kanssa. Paikkana Heinolassa sijaitseva kristallin kirkas järvi, Sonnanen.

Kokeilu sisältää varusteet ja vapaasukelluselämyksen jään alla kestoltaan noin 45 minuuttia. Se tarjoaa  mahdollisuuden uppoutua jäiseen vedenalaiseen maailmaan kokeneen sukellusopettajan, Johanna Nordbladin seurassa. Ohjelmaan kuuluu myös perehdytys vapaasukelluksen perusteisiin sekä jään alla sukeltamiseen liittyvät turvallisuusohjeet. Kokonaisuudessaan kokeiluun kuluu aikaa väähintään neljä tuntia ja se sisältää myös saunan ja mahdollisuuden avantouintiin.

Elämyksen päätteeksi osallistujalle myönnetään todistus jään alaisesta vapaasukelluskokemuksesta, jonka voi ylpeänä näyttää ystäville ja perheelle. Talvinen luonto tarjoaa upean näyttämön tälle seikkailulle ja jään alainen sukellus tulee varmasti olemaan ikimuistoinen kokemus. Sukelluksesta kuvataan myös video, joka on nähtävillä Youtube-kanavalla tai toimitetaan osallistujille.

Kokeilu voidaan myös räätälöidä erilaisille ryhmille esim. polttarit, laitesukellusporukat, yritysten virkistyspäivät.

Ryhmän koko on 4-12 hlö.

Osallistumisvaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä ja 200 metrin uimataito.

Et siis tarvitse aikaisempaa sukelluskokemusta.

Tarvitset mukaan

  • uima-asun
  • pyyhkeen

Hinta: 520 eur

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page