VAPAASUKELLUSKURSSIT

Introkurssi

Vapaasukelluksen introkurssi sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla vapaasukellusta. Kurssilla kokeillaan vapaasukelluksen eri lajeja ja pääset kokeilemaan vapaasukellusta.

Kurssin osallistumisvaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä ja 200 metrin uimataito. Et siis tarvitse aikaisempaa sukelluskokemusta.

 

Kurssilla saat ensikosketuksen vapaasukelluksen perustietoihin ja -taitoihin.  Pääset kokeilemaan hengenpidätystä, pituussukellusta ja syvyyssukellusta turvallisesti. 

Kurssi edetään kunkin osallistujan omaan tahtiin ja aina turvallisuus edellä.

Vapaasukelluskurssi koostuu teoriasta ja rentoutus- sekä allasharjoituksista. Kurssi järjestetään Sukellus areenalla, Veikkolassa, Kirkkonummella.

www.sukellusareena.com

Kurssi koostuu yhdestä opetuskerrasta

 ja se sisältää

1,5 x teoriaa ja kuivaharjoittelua

1,5 x tunnin allasharjoittelu

turvasukellus- ja pelastusharjoituksia.

Tarvitset mukaan

uima-asun

pyyhkeen

maskin 

räpylät

Hinta: 125 eur 

 

Valmentaja: Johanna Nordblad

Alkeiskurssit: AIDA2 allaskurssi

Vapaasukelluksen alkeiskurssi sopii kaikille, jotka haluavat lisätä varmuutta vesillä olemiseen ja oppia pidättämään hengitystä turvallisesti. Se sopii erinomaisesti myös vesiurheilijoille, kuten uimareille, melojille, avovesiuimareille ja laitesukeltajille.

Kurssin osallistumisvaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä ja 200 metrin uimataito. Et siis tarvitse aikaisempaa sukelluskokemusta, eikä sinun tarvitse olla kilpauimari osallistuaksesi vapaasukelluskurssille.

 

Kurssilla opit vapaasukelluksen perustiedot ja -taidot. Kurssin jälkeen olet rennompi vedessä ja osaat pidättää hengitystäsi vähintään 2 minuuttia ja sukeltamaan henkeä pidättäen räpylöillä 40 metriä.

 

Kurssi edetään kunkin osallistujan omaan tahtiin ja aina turvallisuus edellä.

Vapaasukelluskurssi koostuu teoriasta ja rentoutus- sekä allasharjoituksista. Kurssi järjestetään Allas Sea Poolilla, Helsingissä.

www.allasseapool.fi

Kurssi koostuu neljästä opetuskerrasta

 ja se sisältää

itseopiskelua

4 x teoriaa ja kuivaharjoittelua

4 x tunnin allasharjoittelu

turvasukellus- ja pelastusharjoituksia.

Tarvitset mukaan

uima-asun

pyyhkeen

maskin tai uimalasit

räpylät.

Hinta: 295 eur, sisältää AIDA2 Pool Freediver kortin 

 

Valmentaja: Johanna Nordblad

Kurssilla saat tietoa avovesikursseista.

VAPAASUKELLUSKURSSIT

Kaikki kevään kurssit odottavat koronatilanteen rauhoittumista. Haluatko ilmoituksen uusista kursseista sähköpostiisi? Täyttämällä etusivulla olevan lomakkeen kuulet seuraavasta kurssista ensimmäisenä, sillä uusista kursseista ilmoitetaan aina ensisijaisesti listalle ilmoittautuneille henkilöille.

Voit myös ilmoittautua digitaalisen koulutuksen pilottiryhmään, jossa opit pidentämään hengenpidätysaikaasi turvallisesti pinnan päällä.