top of page

TÄNÄÄN

fteedivinghelsinki_text_b.jpg
IMG_1735.PNG

Hengenpidätyksen perusteet mobiilisovellus

Lataa sovellus, jossa opit pidentämään hengenpidätysaikaasi turvallisesti pinnan päällä. Harjoitusohjelma on suunnattu aloittelijoille ja se on myös hyvä tapa totutella hengenpidätykseen ennen kurssille osallistumista.

Sovelluksessa on 4 päivän ilmainen ohjelma  ja 7 päivän jatko-ohjelma (hinta 9,90eur).

Mobiilisovellus ja selainversio on ladattavissa osoitteessa breathmanual.com

Tämän sivun pilotti on alkuperäinen päivittämätön versio.

 

Siirry sivulle

breathmanual.com 

 

logo_breathman_vaaka_valkoinen.png

Pilottin tarkoitus on testata harjoitusohjelmaa. Sivut on rakennettu edullista ja yksinkertaista teknistä toteutusta käyttäen. Tästä johtuen sivuilla saattaa esiintyä teknisiä ongelmia.

Lue sivun alareunasta yleisimmistä teknisistä ongelmista ja miten voit retkaista ne.

Älä koskaan pidätä hengitystäsi vedessä ilman asianmukaista vapaasukelluskoulutusta.
 
Nämä harjoitukset ovat suunniteltu tehtäväksi ainoastaan kuivalla maalla. 

Tee harjoitukset aina niin, että ilma pääsee kulkemaan vapaasti nenän ja suun kautta. Älä käytä harjoituksissa sukellusmaskia tai nenäklipsiä.
 
Käyttämällä tätä ohjelmaa, sitoudut tekemään hengenpidätysharjoituksia ainoastaan kuivalla maalla ilman apuvälineitä.
 
Jos sinulla on mitään terveydellisiä ongelmia, ole yhteydessä  lääkäriin ennen harjoitteluohjelman aloittamista.

Käyttäessäsi ohjelmaa harjoittelet aina omalla vastuulla. Harjoitusohjelman ikäraja on 18-vuotta. 

Jokaisen päivän sivu on yksi pitkä HTML-sivu, jossa linkit vievät alempana sivulla olevaan harjoitukseen.

Anna sivun latautua rauhassa, ennen kuin painat mitään linkkiä. Jos jatkat liian aikaisin, loppu sivu ei lataudu. Sivut ovat pitkiä ja raskaita, joten huonolla yhteydellä saattaa silti tulla ongelmia.

Jos haluat päästä takaisin edelliseen harjoitukseen, voit scrollata sivua ylöspäin.

Kun olet valinnut hengenpidätyksen tason, anna seuraavan sivun latautua rauhassa, ennen kuin aloitat hengenpidätyshrjoitteen.
 
Anna rentoutusosion sivun latautua rauhassa, ennen kuin aloitat rentoutus -osion.

Jos videot eivät toimi, scrollaa sivua ylös ja reloudaa sivu. Jos menet linkistä takisin ja palaat samalle sivulle, sivu tulee puhelimen välimuistista, eikä ongelma todennäköisesti korjaudu.

-

Harjoitusten ohjeita kehitetään pilotoinnin aikana. Tämän vuoksi kannattaa lukea harjoituksen ohjeet aika ajoin uudelleen. Jos jokin harjoitus tuottaa vaikeuksia, kannattaa kurkata ohjeet uudelleen. Nämä kuitenkin näkyvät vasta, kun sivu on ladattu uudelleen tai puhelimen selaushistoria on tyhjennetty.

-

Kun pilotointi on valmis, toteutetaan tämä sekä jatko-ohjelmat mahdollisuuksien mukaan paremmalle tekniselle alustalle.

-

Jos harjoitukset tuntuvat liian haastavilta, voit halutessasi itse lyhentää harjoitusten aikaa tai siirtyä takaisin aikaisempiin päiviin.

Haasteellisin harjoitus on ollut 45 s hengenpitätys yhdellä hengityksellä. Voit kellottaa itsellesi lyhyemmän ajan ja aloittaa vaikka 15 tai 30 sekunnista. Kun pystyt tekemään toistoja noin 10kpl, voit lisätä harjoitukseen aikaa. Jos toistomäärä kasvaa yli viiteentoista, voit vaikuttaa harjoituksen tasoon täyttämällä keuhkoihin vähemmän ilmaa.

Jos hengenpidätykset tuntuvat päivittäin vaikeammilta, kannattaa pitää muutama välipäivä ja jatkaa harjoittelua reilusti aikaisemmasta päivästä. Omat odotukset pidemmistä hengenpidätyksistä johtavat usein rentouden menettämiseen ja näin tulokset huononevat.

-

Jos haluat palautetta antamaasi palautteeseen, laita mukaan yhteystietosi, niin saat vastauksen. Yritän vastata jokaiseen palautteeseen.

-

Sivun tekstit eivät valitettavasti ole lopullisesti oikoluettuja. Allekirjoittanut on vahingossa syntynyt Porissa, joten myös tyypilliset porilaiset kirjoitusasut näkyvät tekstissä. Jos se häiritsee, käyttäkää tilannetaa hyväksi, ja tunnustelkaa itseänne: Miltä tuntuu, kun häiritsee :D

Tsemppiä treeneihin
Johanna Nordblad
 

bottom of page